Nieuws

Mooie foto's van onze vaste gasten

LENTE IN DRENTHE! DE VOGELTJES ZIJN WEER HEEL ACTIEF EN DE LAMMETJES LATEN OOK HOREN DAT ZIJ ER ZIJN!   Mevrouw Vermeulen en de heer Versteegen die ons park hebben bezocht, in de periode van 3 juni 2016 tot 10 juni 2016, hebben mooie natuurfoto's gemaakt in de directe omgeving van Bungalowpark Lanka. NB. Voor de opname van het Goudvinkje zijn we dank verschuldigd aan Adri de Groot. Hij maakte deze foto tijdens een van zijn eerdere verblijven op Bungalowpark Lanka. Elke morgen wordt onze leus " Hoor de stilte" aangenaam verstoord door het fraaie gezang van de vele vogels.    

Lees het hele bericht

Genieten van rust-natuur-ruimte en de pittoreske dorpjes in zuid-west Drenthe.

  De bekende natuurfotograaf Adri de Groot, vaste bezoeker van ons park, is regelmatig te vinden op het Dwingelderveld en zet de mooiste foto's op "Vogeldagboek". Veel van onze gasten schieten ook de fraaiste plaatjes, die wij graag op onze site plaatsen. Neem uw fiets mee voor ontdekkingstochten op de grote stille heide, of huur een fiets , ook electrische verkrijgbaar op ons park.  

Lees het hele bericht

Herfst kleurenpracht op Lanka 2017

PERIODE 27 oktober - 22 DECEMBER 2017  EXTRA 10% KORTING !   INFORMATIE OF RESERVERING BEL : 0528241321.

Lees het hele bericht

DRENTENIEREN.

BUNGALOWS EN VILLA'S IN DE PERIODE  06 JANUARI -14 APRIL 2017      EEN PERIODE PROEFDRENTENIEREN IN HET VOORJAAR OF NAJAAR? INFORMATIE : 0528241321 GEREDUCEERDE PRIJZEN!  BEL : 0528241321 OM U EEN PASSENDE AANBIEDING TE KUNNEN DOEN. OF VUL HET RESERVERINGSFORMULIER IN. WIJ NEMEN DIRECT CONTACT MET U OP. COMFORTABELE EN LUXE 4 TOT 8 PERSOONS MET VEEL PRIVACY IN EEN NATUURLIJKE OMGEVING.  

Lees het hele bericht

Joos van der Zanden Beginnend schrijfster

Waar kan je beter inspiratie opdoen dan in een Arthouse op Bungalowpark Lanka ?

Lees het hele bericht

Adri de Groot van het bekende Vogeldagboek maakt nu de mooiste foto's in en rondom Bungalowpark Lanka

Adri de Groot van het bekende Vogeldagboek maakt nu de mooiste foto's in en rondom Bungalowpark Lanka. Leden van het Vogeldagboek ontvangen 10% korting, boven de reeds algemeen geldende kortingen, bij het reserveren van een bungalow in de periode : 6 januari - 14 april 2017 . Bekijk de foto's en de aanbieding op http://www.vogeldagboek.nl/node/1534

Lees het hele bericht

Speciaal bericht voor vogelaars:

Adri de Groot, de bekende natuurfotograaf, is. jaren vaste bezoeker van Bungalowpark Lanka. Bekijk op www.vogeldagboek.nl de mooie foto's door hem gemaakt in de directe omgeving. Extra 10% korting  voor abonnees van "Vogeldagboek" in de periode 6 januari 2017 tot 14 april 2017

Lees het hele bericht