Informatie over het Coronavirus

 

Rust Ruimte en natuur: Juist in tijden waarin de wereld op zijn kop staat is er niets zo aangenaam dan terug te keren naar de basis. Kom ontspannen, werken in één van de ruime woningen op ons park. Probeer te genieten van de unieke ligging van de woningen (heel veel onderlinge tussenruimte ongekend in recreatieland) De gepaste afstand is hier geen uitzondering maar eerder regel. Op comfort hoeft u niet in te leveren, productief werken wordt mogelijk door het razendsnelle glasvezel internet. Natuurlijk is het nu niet handig om met samengestelde gezinnen/ vriendengroepen te komen maar een gezin kan hier heel goed vertoeven.

 

Bungalowpark Lanka houdt de laatste ontwikkelingen op gebied van het Coronavirus nauwlettend in de de gaten. Op deze pagina houden we je op de hoogte daarover. Bungalowpark Lanka volgt ten alle tijden het advies van het RIVM en de GGD op.

laatste update 01-04-2020.

Algemene situatie

Lanka houdt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We houden nauw contact met de de instanties en volgen de maatregelen van het RIVM, de GGD en de overheid. Op deze pagina zullen we u informeren over de situatie en indien nodig onze beleidsaanpassingen op basis van de actuele richtlijnen bekendmaken.

Kan ik nog naar Bungalowpark Lanka "hoor de stilte" door het virus?

Ja, Lanka is gewoon het hele jaar open. Wij begrijpen dat je met een gerust gevoel op vakantie wilt gaan en doen ook ons uiterste best voor. Voor ons park gelden de landelijke maatregelen. Zelfs nog een paar extra maatregelen.

Extra maatregelen

Naast het volgen landelijk beleid houden wij ons personeel thuis wanneer ze verkoudheidsklachten krijgen.

Sociale contacten tot een minimum beperken en de hygïene (hand) zeer serieus nemen.

Lanka is telefonisch en per e mail te bereiken.

Mogelijkheid tot omboeken

Natuurlijk zien wij graag dat uw verblijf op het ruim opgezette Lanka (53 woningen op 10 hectare bosgrond) gewoon door kan gaan. Heeft u echter een woning gehuurd in deze periode tot 1 mei dan bieden wij uit coulance de mogelijkheid deze kostenloos om te boeken naar een andere periode (geldigheid 1 jaar), mits het volledige bedrag al reeds is voldaan. Als de gewijzigde periode duurder wordt dan betaalt u dat verschil.

Wat als ik mijn verblijf wil annuleren?

Omdat Lanka niet door de overheid op slot is gezet en er geen negatief reisadvies is voor deze omgeving is annuleren een heel lastige. Bekijk uw annuleringsverzekering of uw aanvullende polis of u dit heeft meeverzekerd dan kunt u bij uw verzekering proberen de reissom terug te halen.

Wij doen in geen geval een restitutie van de huursom. Uit coulance kunnen we u een tegoed voucher opsturen met het bedrag om later binnen een jaar hier gebruik van te maken uitgezonderd de zomervakantie en oud en nieuw week. Wel geldig met kerst 2020, op basis van beschikbaarheid natuurlijk.

Wij zullen bij definitieve annulering u de bijkomende kosten retourneren. Daar vallen onder schoonmaakkosten, toeristenbelasting, eventuele borgsom en gehuurde items.

 

 

Lanka en het Coronavirus