Terug naar Te koop.

Algemene koopinformatie

Bungalow park Lanka B.V. stelt u in de gelegenheid om eigenaar te worden van een uniek stukje Drenthe, nabij het Nationaal Park Dwingelderveld.

 

Onze vele vaste gasten ervaren telkenmale weer hoe fantastisch en rustig de omgeving is en hoe mooi de bungalows op het park zijn gesitueerd. Dit alles op waarschijnlijk nog geen 2 uur rijden van uw huidige woonplaats.

Bungalowpark Lanka kent een hoge bezettingsgraad, omdat rust en privacy gegarandeerd zijn. De doelgroepen van Lanka zijn met name de senioren en de gezinnen met jonge kinderen die begrippen als veiligheid, natuur en vooral rust hoog in het vaandel hebben.

Het specifieke eigen karakter van Lanka willen we behouden door de regels, die nu gesteld zijn, te blijven hanteren. Als voorbeeld hiervan: alleen bij aankomst en vertrek mag de auto bij de bungalow, daarna op de centrale parkeerplaats stallen. Alleen zo'n regel brengt al zoveel rust en scoort hoog bij het publiek van Lanka.

De woningen worden aangeboden op eigen grond. Wel moeten wij u erop wijzen dat permanente woning niet is toegestaan. Uw eigendom kunt u voor eigen gebruik houden, maar wij bieden u de mogelijkheid om via onze organisatie de bungalow te verhuren.

Wij zorgen ervoor dat de verhuur van uw bungalow tot in de puntjes geregeld wordt. Ontvangst van uw gasten, de schoonmaak, onderhoud van uw tuin, de inventaris compleet houden, zaken waar u zich niet druk over hoeft te maken, maar in vertrouwde handen geeft van Bungalowpark Lanka B.V.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om te komen ''Proefdrenthenieren''. Zelf in de bungalow een weekendje, midweek of week verblijven en zo ondervinden of Lanka iets voor u is (mocht het tot een koop resulteren dan krijgt u uw verblijfskosten terug). In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat er allemaal bij komt kijken, om een huis te bezitten in het mooie Zuidwest Drenthe.

Ook bieden wij de mogelijkheid om bij ons voor langere tijd te verblijven. Bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om permanent in Drenthe te komen wonen. U kunt vanuit Lanka op alle gemak op zoek naar uw droomstek. Wij maken graag voor u een offerte op maat!

Met vriendelijke groet,

Familie Lehmann

 

Foto'sInformatie aanvragen