Terug naar Te koop.

Recreatie villa type 8A.

Eigen grond van minimaal 500m2. Meer grond is te koop.

Bij deze villa is gebruik gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen. 

 

Zoals onderhoudsarme red ceder gevelplanken en zowel het halfronde als wel het schuine dak van de uitbouw hebben een mos-sedum vegetatie dak. Deze natuurlijke dakbedekking veranderd van kleur tijdens het wisselen van de seizoenen en vormt zodoende en passend element met de mooie natuur van Lanka. De villa is verder goed geïsoleerd en heeft naast een gasgestookte sfeer haard, vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de bovenverdieping. Uiteraard hebben de villa's een ruime tuin met terras.

Het interieur is zeer smaakvol ingericht met natuurlijk een gezellige openhaard. Kleurentelevisie met video en een stereoset met cd-speler. Een prachtige keuken met o.a. een combi-magnetron, vaatwasser en koelkast van Bosch, maken het geheel compleet.
Indeling van de villa:
Begane grond: ruime living met aanbouw, vloeropp. Ruim 80m2. Luxe keuken met A merk inbouw apparatuur. Badkamer met douche en ligbad en v.w.t. Apart toilet. Inpandige berging. Ruime slaapkamer. Verdieping: 3 slaapkamers (+bergkast), ruime badkamer met douche v.w.t. en toilet. Vloeropp. bijna 60 m2

Schitterende ruime villa met grote living, luxe keuken, 2 badkamers, 2 toiletten en vier slaapkamers. Waarvan één op de begane grond. Het recreatie object staat op een zeer ruime kavel, verscholen in de bossen van het park. Rust en privacy garandeerd.
Prijs vanaf : € 189.000 k.k. op 500 m2 eigen grond. ( afhankelijk van ligging) Meer grond is te koop! De villa wordt aangeboden inclusief inventaris. De villa heeft een mos sedum dakbedekking en deels red ceder gevel. Het geheel is voorjaar 2012 geschilderd en is uiteraard goed geïsoleerd.

Voor meer informatie ? alle inlichtingen tel : 0528241321. Ook 's avonds.

Zie ook : "PROEFDRENTENIEREN

 

Informatie aanvragen